Anunt

Devenind deja traditie, intrajutorarea semenilor carora din varii motive soarta nu le-a suras este un obiectiv pe care Comunitatea Elena Elpis Constanta, Uniunea Elena din Romania il indeplinesc an de an cu sfintenie.
Anuntam pe aceasta cale ca de maine 20 Noiembrie 2018 vom incepe colectarea de alimente neperisabile de genul ulei, zahar, faina, otet, orez, fasole, etc, Haine in perfecta stare destinate tuturor membriilor unei familii (copii-adulti-varstnici), jucarii, rechizite precum si donatii in bani ce vor servi la cumpararea de alimente, toate acestea cu gandul la familiile nevoiase ce au nevoie de sprijin pentru a putea petrece un Craciun fericit.
Anul acesta, aceste daruri vor imparti in 3-4 sate din Judetul Constanta, si ca de fiecare data, acestea vor fi altele decat cele unde am fost anterior.
Asteptam alaturi toti oamenii ce au aceleasi ganduri ca noi, oamenii ce gandesc ca exista momente in care din putinul ce il ai, este crestinesc sa ajuti pe cineva la nevoie!
Ca de fiecare data, se vor face publice donatiile precum si ceea ce se achizitioneaza, ca de fiecare data va invitam sa fiti alaturi si la impartirea lor catre cei oropsiti.
Donatiile\darurile se vor strange la sediul Comunitatii Elene din Str. Aristide Karatzali 16 (teatrul de papusi)
Termenul limita de strangere este data de 10 Decembrie 2018, urmand ca pe data de 15 Decembrie 2018, sa mergem si sa facem acei oameni fericiti, atat cat putem.

Donati 2% din impozitul pe salariu pentru Comunitatea Elena "Elpis" Constanta

Nu trebuie sa platiti nimic.Sunt bani pe care ii puteti dona din impozitul pe salariu. Descarcati formularul si completati-l doar la "date de identificare a contribuabilului" si semnati-l la "semnatura contribuabil". Puteti sa depuneti formularele la sediul Comunitatii Elene din Constanta str Aristide Karatzali nr 16, de luni pina vineri intre orele 10-16 sau sa le trimiteti prin posta sau curier catre Comunitatea Elena la aceeasi adresa.

Va multimim!

Formularele se pot trimite astfel:

1. Prin posta sau curierat rapid la adresa: Comunitatea Elena Constanta, Strada Aristide Karatzali nr.16, Constanta, Romania

2. Sau personal puteti sa le depuneti la sediul Comunitatii Elene Elpis Constanta, la aceeasi adresa.